Dossier de premsa

La costella de porc amb naps negres serà el plat estrella del Fiporc de Riudellots

15 de febrer de 2018 | Diari de Girona

La cinquena edició de la fira se celebrarà el 17 i 18 de febrer i comptarà amb tallers, tasts i xerrades al voltant del porc

LesCuineres de Sils seran les encarregades de cuinar el plat de costella de porc amb naps negres, una de les grans novetats de lacinquena edició delFiporc [http://www.diaridegirona.cat/tags/fiporc.html]de Riudellots de la Selva, que enguany se celebrarà aquest cap de setmana, 17 i 18 de febrer.

La fira, que ha estat presentada aquest matí al Mercat de Lleó de Girona, disposarà de nou d'una àrea gastronòmica on es podrà degustar el popular arròs amb galta de porc o aranya de porc a la brasa, el plat que es va presentar en l'edició anterior. Serà en aquest espai on es podrà apreciar una altra de les novetats d'aquest 2018: tots els tastets se serviran en material que serà compostable.

...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/selva/2018/02/15/costella-porc-naps-negres-sera/896126.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta