Guies de lectura
Image

La costella de porc amb naps negres serà el plat estrella del Fiporc de Riudellots

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

LesCuineres de Sils seran les encarregades de cuinar el plat de costella de porc amb naps negres, una de les grans novetats de lacinquena edició delFiporc [http://www.diaridegirona.cat/tags/fiporc.html]de Riudellots de la Selva, que enguany se celebrarà aquest cap de setmana, 17 i 18 de febrer.

La fira, que ha estat presentada aquest matí al Mercat de Lleó de Girona, disposarà de nou d'una àrea gastronòmica on es podrà degustar el popular arròs amb galta de porc o aranya de porc a la brasa, el plat que es va presentar en l'edició anterior. Serà en aquest espai on es podrà apreciar una altra de les novetats d'aquest 2018: tots els tastets se serviran en material que serà compostable.

...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/selva/2018/02/15/costella-porc-naps-negres-sera/896126.html?utm_source=rss