Guies de lectura
Image

Riudellots aposta per la cuina i el compostatge en la cinquena edició del Fiporc

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

Tastets servits en utensilis compostables o l'elaboració d'un nou plat a càrrec de les Cuineres de Sils, seran algunes de les novetats de la cinquena edició del Fiporc de Riudellots, que se celebrarà aquest cap de setmana, 17 i 18 de febrer. Aquesta fira temàtica i exclusiva està dedicada al porc i als productes que se'n deriven.

La fira, que va ser presentada ahir al matí al Mercat de Lleó de Girona, comptarà amb els mateixos espais que l'any anterior, entre els quals destacaran la zona de tallers i l'àrea gastronòmica, on es podrà degustar el popular arròs amb galta de porc o aranya de porc a la brasa, el plat que es va presentar en l'edició anterior i també la costella de porc amb na...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/selva/2018/02/16/riudellots-aposta-cuina-compostatge-cinquena/896255.html?utm_source=rss