Dossier de premsa

Riudellots Arrenca la cinquena edició del Fiporc

17 de febrer de 2018 | Diari de Girona

La cinquena edició del Fiporc va arrencar ahir a la tarda amb la realització de tres ponències tècniques enfocades als professionals del sector porcí. L'activitat, que es va fer a les instal·lacions del Foodlab de Riudellots, va començar a les sis de la tarda amb la ponència sobre el futur de la producció porcina, a càrrec de la investigadora Eva Mainau. Més tard, es van fer dues ponències més: una sobre l'anàlisi dels potencials de l'economia circular en el sector porcí i l'altra, sobre les perspectives per al sector de les carns de porcí.

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/selva/2018/02/17/riudellots-arrenca-cinquena-edicio-del/896501.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta