Dossier de premsa

Recurs per a la innovació en el sector alimentari

01 d'octubre de 2018 | El Punt

Arrenca un postgrau a la UdG impulsat per l’Ajuntament de Riudellots per incentivar la creació de nous productes

La Fundació de la Universitat de Girona, amb seu al Parc Científic i Tecnològic, ofereix per primer cop un diploma de postgrau en innovació alimentària. És fruit de l’impuls de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva i el crea “el mateix sector”, diu el secretari acadèmic de la Fundació, Eduard Valenzuela.

El regidor de Promoció Econòmica de Riudellots, Lluís Barnés, explica que la formació hauria formar gent “que està treballant a les empreses i que poden actualitzar o adquirir coneixements que no tenen o bé captar gent que venen dels graus i que es pot convertir en talent per a les empreses”.

Una vintena d’empreses han col·laborat per fer possible el postgrau: “Ens trobàvem que, en el dep...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/economia/article/18-economia/1476381-recurs-per-a-la-innovacio-en-el-sector-alimentari.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta