Guies de lectura
Image

Recurs per a la innovació en el sector alimentari

(El Punt. ).
El Punt Avui. Girona 01-10-2018, Pàgina 40
Dossier de premsa

Resum:

La Fundació de la Universitat de Girona, amb seu al Parc Científic i Tecnològic, ofereix per primer cop un diploma de postgrau en innovació alimentària. És fruit de l’impuls de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva i el crea “el mateix sector”, diu el secretari acadèmic de la Fundació, Eduard Valenzuela.

El regidor de Promoció Econòmica de Riudellots, Lluís Barnés, explica que la formació hauria formar gent “que està treballant a les empreses i que poden actualitzar o adquirir coneixements que no tenen o bé captar gent que venen dels graus i que es pot convertir en talent per a les empreses”.

Una vintena d’empreses han col·laborat per fer possible el postgrau: “Ens trobàvem que, en el dep...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/economia/article/18-economia/1476381-recurs-per-a-la-innovacio-en-el-sector-alimentari.html