Dossier de premsa

L’oda al porc de Riudellots

18 de febrer de 2019 | El Punt

La mostra atrau milers de visitants al poble, amb el recinte de degustació com a gran àgora d’interès per al públic. La fira, a més de les demostracions de manipulació del producte, s’amplia a altres vessants i oficis

Fiporc es consolida com un aparador i, sobretot, punt de degustació de desenes de receptes, preparacions diverses i embotits, amb la zona de tastets com a gran sala d’estar dels milers de visitants que s’hi han apropat al llarg del cap de setmana. Des dels esmorzars de forquilla fins al mos de l’hora del vermut, un dinar eclèctic –també hi havia arròs de galta, costelló amb naps i el catàleg de botifarres a la planxa– o berenar sopar. Continuadament, oferien carn de perol i greixons acabats de fer, fet que ampliava el ventall de combinacions, amb postres i també verdures a la brasa com a guarnició o pensant en els vegetarians.

Al voltant del tiberi i de la possibilitat d’endur-se a casa pro...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1556255-l-oda-al-porc-de-riudellots.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta