Guies de lectura
Image

Postgrau per a “creadors” a la indústria alimentària

(El Punt. ).
El Punt Avui. Girona 22-09-2019, Pàgina 34
Dossier de premsa

Resum:

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva i la UdG mantenen l’aposta per la innovació i han presentat la segona edició del postgrau en innovació a la indústria alimentària, que organitzen de manera conjunta i que tindrà lloc a partir de novembre al Centre d’Innovació Gastronòmica Industrial de Riudellots, el FoodLab.

En la presentació del postgrau, dilluns, hi van prendre part alguns dels responsables, com ara el director, Jaume Juher, que destaca que els inscrits tenen la possibilitat de formar-se amb “professors de luxe” en àmbits com ara els nous plàstics i els recursos humans, entre molts d’altres. Juher és soci fundador de l’empresa Mas Parés (especialitzat en patés i productes de l’ànec)...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1668504-postgrau-per-a-creadors-a-la-industria-alimentaria.html