És notícia

...

Activitats infantils setembre-desembre

El 25 de setembre, tot just abans que comenci la Festa Major, ens visitarà per primera vegada el contista Joan Boher per narrar-nos el conte “El Sultà i els ratolins” que ell mateix ha escrit, alhora que anirà desgranant un munt d’històries que estan protagonitzades per aquest simpàtic animaló.
A l'octubre, i degut a l'èxit de la seva primera edició, repetirem el taller "Descobrint les apps educatives en família" a càrrec de l'empresa QPERTIN. Us recordem que és un taller per a nens de 4 a 10 anys, que cal venir acompanyat per un adult i que requereix inscripció.
Aquest mateix mes, i per segon any consecutiu, celebrarem la castanyada amb l'escola amb els "Contes de la Castanyera" de la companyia La Minúscula.
Al novembre no parem i el dia 5 ens visita la Marta Roig per presentar-nos el seu nou laboratori d'emocions anomenat " Els éssers de la molsa".
A finals de mes tindrem una nova hora del conte a càrrec de la Sessi Sitjà que amb el títol "Abrakadabra" farà un viatge a cavall de diferents contes a través del regne secret de la màgia.
I quina millor manera que acabar l'any que amb una hora del conte sobre el Nadal? Doncs sí, al desembre per anar preparant-nos per les Festes ens visitarà la Judit Jódar per presentar-nos els seus "Contes de Nadal":

Us hi esperem!!!

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

La biblioteca romandrà tancada per vacances del 22 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos.

Bones Festes!!!

CONTACTE

c/ Major, nº 17-19

17457 Riudellots de la Selva

Tf. 972477491

biblioteca@riudellots.cat

SEGUEIX-NOS!