És notícia

...

Darrera trobada 'Premi Atrapallibres'

Dimarts 3 de maig varem fer a la biblioteca de l'escola la darrera trobada del club de lectura infantil "Premi Atrapallibres". Aquest és un premi de literatura infantil en que cada participant s'ha hagut de llegir 3 llibres per després comentar-los a mode de club de lectura.


En aquesta ocasió varem parlar del llibre "El signe prohibit", un llibre d'intriga i aventures que explica com en Jordi decideix parlar sense la lletra "a" fins que trobi o aparegui la seva millor amiga, l'Aleksandra. Varem parlar dels diferents personatges, de què els havia agradat més o de què els havia semblat el final.


Al ser la darrera sessió varem fer les votacions del premi i cada participant va anar votant de 3 a 1 punt el llibre que més els havia agradat amb el següent resultat:
• El signe prohibit: 32 punts.
• Fèlix, ets un desastre!: 23 punts.
• Cartes d'amor de 0 a 10: 17 punts.


Així doncs els nens de Riudellots han triat com a guanyador el llibre "El signe prohibit". Ara s'enviaran les votacions al Premi i el 29 de maig sabrem si la resta de participants de Catalunya també han triat el mateix guanyador.
Cada participant rebrà un diploma acreditatiu del premi i a més des de la biblioteca com a premi els comprarem el llibre que cadascú ens ha demanat.


Per ser el primer any que participem al premi creiem que ha anat molt bé, tant per la l'èxit de participació voluntària amb 12 nens, com per lo bé que ens ho hem passat llegint i comentant tres llibres que eren novetats.


I el proper any més!


 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins
Dimarts i dijous d'11 a 13h
Tardes
Dilluns a divendres de 16 a 20h

CONTACTE

c/ Major, nº 17-19

17457 Riudellots de la Selva

Tf. 972477491

biblioteca@riudellots.cat

SEGUEIX-NOS!