És notícia

...

Fotos club de lectura: 'Els dies sense glòria'

El dijous 14 de desembre ens va visitar l'escriptora terrassenca Sílvia Alcàntara gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes.

Varem comentar la seva tercera novel·la, publicada l'any 2016, "Els dies sense glòria". És la història de la Glòria, des de la dècada de 1930 fins al 2003, i ens parla d'una generació a la qual el progrés ha anat empenyent del camp a la ciutat, del poble als blocs de pisos.

És un llibre que va agradar molt a tothom perquè és una història senzilla, reposada, d'una vida amb tots els seus problemes i alegries, desgràcies, conflictes familiars, malalties. I sobretot és una història en que tothom es pot sentir identificat, ja que és la vida mateixa.

La Sílvia ens va explicar com havia començat a estudiar català després de la dictadura a través dels cursos de Normalització Lingüística i com després es va apuntar als 90 a l'Aula de Lletres per aprendre a escriure. Després de diversos intents finalment va veure publicada la seva 1ª novel·la "Olor de colònia" amb 65 anys, i per sort aquest llibre va ser un èxit de crítica i vendes.

Actualment compagina l'escriptura de noves novel·les amb les classes d'escriptura que també li encanten. Gràcies Sílvia per la visita i proximitat, tots els usuaris van marxar enamorats de la seva naturalitat.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins
Dimarts i dijous d'11 a 13h
Tardes
Dilluns a divendres de 16 a 20h

CONTACTE

c/ Major, nº 17-19

17457 Riudellots de la Selva

Tf. 972477491

biblioteca@riudellots.cat

SEGUEIX-NOS!