Dossier de premsa

De Roses al món

22 de juny de 2012 | Diari de Girona

JAUME FÀBREGA

Roses es va convertir en la capital gastronòmica de Catalunya mercès a la presència de Ferran Adrià a Cala Montjoi. Un lloc de trobada de les elits mundials culinàries. Tenir tres estrelles Michelin (mixelin, si us plau!) vol dir que val la pena anar al restaurant assenyalat des qualsevol lloc del món. I ara no hi fa res que el número 1 sigui un cuiner del nord -els cicles culinaris també canvien-. Ferran Adrià continua essent, sens dubte, el cuiner més influent del món, i amb la Fundació El Bulli esperem que encara donarà molta guerra.
Voldríem però, que, seguint l'exemple dels bascos (amb el seu internacional Basque Culinary Center) no s'oblidi en quin país està radicada aqu...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2012/06/22/roses-al-mon/568858.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify