Guies de lectura
Image

De Roses al món

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

JAUME FÀBREGA

Roses es va convertir en la capital gastronòmica de Catalunya mercès a la presència de Ferran Adrià a Cala Montjoi. Un lloc de trobada de les elits mundials culinàries. Tenir tres estrelles Michelin (mixelin, si us plau!) vol dir que val la pena anar al restaurant assenyalat des qualsevol lloc del món. I ara no hi fa res que el número 1 sigui un cuiner del nord -els cicles culinaris també canvien-. Ferran Adrià continua essent, sens dubte, el cuiner més influent del món, i amb la Fundació El Bulli esperem que encara donarà molta guerra.
Voldríem però, que, seguint l'exemple dels bascos (amb el seu internacional Basque Culinary Center) no s'oblidi en quin país està radicada aqu...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2012/06/22/roses-al-mon/568858.html?utm_source=rss