Dossier de premsa

«S´ha tombat l´economia, però la cuina segueix treballant»

29 de juliol de 2012 | Diari de Girona

Dotze mesos després, cap a on avança El Bulli Foundation? El reconegut xef fa balanç en aquesta entrevista

ROBERT GÜELL ROSES

Va sortir a les portades dels millors diaris internacionals, va o?brir informatius de ràdio i diferents cadenes televisives van fer conexions en directe des de cala Montjoi. Durant el 30 de juliol de 2011, Ferran Adrià va ser notícia arreu del món. El restaurant El Bulli tancava les portes. Al contrari del que poden pensar alguns, aquella va ser una jornada alegre pel xef de l'Hospitalet de Llobregat. Començava una nova etapa per aconseguir que el llegat de l'esperit que havia creat en els fogons es consolidés amb un nou projecte: El Bulli Foundation. Demà farà un any d'aquell dia clau pel futur de l'alta gastronomia i és hora que Adrià passi revista als darrers dotze mes...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/estiu/2012/07/29/sha-tombat-leconomia-cuina-segueix-treballant/574458.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify