Dossier de premsa

L'Enoteca i Moments, nous dues estrelles Michelin

23 de novembre de 2012 | El Punt

La guia vermella atorga en total vuit noves estrelles als restaurants del Principat. Sis cuines catalanes, de Barcelona, Arbúcies i Roses, estrenen estrella. Azurmendi i Quique Dacosta entren al club de les tres estrelles

Després d'un dia assolellat, ahir a Madrid hi va haver una nit estelada. Tal com havien insinuat els responsables de la Guia Michelin, l'edició del 2013 per a l'Estat va arribar amb bones notícies, i amb la sorpresa d'incloure dos restaurants més amb tres estrelles, cosa inaudita. El de Quique Dacosta, a Dénia, i l'Azurmendi (Larrabetzu, Biscaia), d'Eneko Atxa. Can Fabes no ha recuperat la tercera estrella (perduda l'any passat per la desaparició de Santi Santamaria) ni Catalunya ha sumat cap altre nom a la primera lliga, però, a canvi, ingressa dues cuines a la llista de les dues estrelles, la de l'Enoteca de l'hotel Arts i la del Moments, de l'hotel Mandarin. Curiosament, les dues dins de ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/595874-lenoteca-i-moments-nous-dues-estrelles-michelin.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify