Joan Jorquera és el nou campió d´Espanya cadet de taekwondo

(Diari de Girona. ).

GANDIA | DDG

Joan Jorquera, la nova perla del planter del Tkd Joan's de Roses, es va proclamar campió d'Espanya aquest passat cap de setmana a Gandia en el Campionat d'Espanya de Clubs que organitzava la Federació Espanyola i on hi van participar prop de 800 competidors. El sorteig va deparar al gironí ni més ni menys que 5 combats que havia de superar per aconseguir la preuada medalla d'or. Combat a combat va anar superant tots els seus rivals fins arribar a la gran final. Els marcadors reflectien el gran treball de Joan Jorquera sobre el tatami (12-0, 19-18, 8-4, 14-1 i 12-11). La gran actuació del rosinc sobre la tarima de competició cobra més valor en ser el seu primer any de cadet. Jor...