Dossier de premsa

“Fem una cuina propera i assequible”

13 de gener de 2013 | El Punt

“Amb Compartir teníem ganes de provar el vessant més empresarial”. “Hem trencat amb el tipus de cuina d'El Bulli pel que fa al menú de degustació i en l'aspecte més creatiu i avantguardista”

Els últims tres caps de cuina d'El Bulli van obrir el restaurant Compartir de Cadaqués al mes de maig, i ja ha obtingut el reconeixement de la guia Repsol.

Com va néixer el Compartir?Sempre estàs pensant en què pots fer, què podries muntar però teníem el ritme frenètic d'El Bulli, que cada temporada que tancava ja pensaves en la pròxima. Hi havia la pressió des del punt de vista creatiu i d'innovació, i no ens donava temps de pensar en projectes personals. La parada que El Bulli va programar a partir del juliol del 2011, per donar peu a un període de reflexió i de transformació cap a la fundació, ens va donar l'aire suficient per poder reflexionar una mica per tirar endavant el projecte de ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/609877-fem-una-cuina-propera-i-assequible.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify