“Fem una cuina propera i assequible”
(El Punt. ).Resum:
Els últims tres caps de cuina d'El Bulli van obrir el restaurant Compartir de Cadaqués al mes de maig, i ja ha obtingut el reconeixement de la guia Repsol.
Com va néixer el Compartir?Sempre estàs pensant en què pots fer, què podries muntar però teníem el ritme frenètic d'El Bulli, que cada temporada que tancava ja pensaves en la pròxima. Hi havia la pressió des del punt de vista creatiu i d'innovació, i no ens donava temps de pensar en projectes personals. La parada que El Bulli va programar a partir del juliol del 2011, per donar peu a un període de reflexió i de transformació cap a la fundació, ens va donar l'aire suficient per poder reflexionar una mica per tirar endavant el projecte de ...
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/609877-fem-una-cuina-propera-i-assequible.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui