Guies de lectura
Image

LA CUINA NACIONAL

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

THOMAS SPIEKER

El restaurant El Racó de Can Fabes no ha pogut sobreviure la desaparició del seu fundador i ànima, Santi Santamaria. El xef més mediàtic, Sergi Arola, ha hagut de tancar el Vi Cool a Roses i pateix greus problemes amb Hisenda al seu restaurant "bandera", el madrileny Gastro. Les obres d'El Bulli Foundation encara no han començat i ningú diu per què. Enguany, reservar taula a molts dels restaurants "estrellats" de la demarcació, amb l'afortunada i merescudíssima excepció d'El Celler dels germans Roca, és molt més fàcil que cap altre any. Que està passant als fogons de casa nostra? S'ha acabat un cicle?
"Esperem que no", és el primer pensament que em ve al cap. Es clar que la...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2013/07/23/cuina-nacional/627461.html?utm_source=rss