Dossier de premsa

LA CUINA NACIONAL

23 de juliol de 2013 | Diari de Girona

THOMAS SPIEKER

El restaurant El Racó de Can Fabes no ha pogut sobreviure la desaparició del seu fundador i ànima, Santi Santamaria. El xef més mediàtic, Sergi Arola, ha hagut de tancar el Vi Cool a Roses i pateix greus problemes amb Hisenda al seu restaurant "bandera", el madrileny Gastro. Les obres d'El Bulli Foundation encara no han començat i ningú diu per què. Enguany, reservar taula a molts dels restaurants "estrellats" de la demarcació, amb l'afortunada i merescudíssima excepció d'El Celler dels germans Roca, és molt més fàcil que cap altre any. Que està passant als fogons de casa nostra? S'ha acabat un cicle?
"Esperem que no", és el primer pensament que em ve al cap. Es clar que la...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2013/07/23/cuina-nacional/627461.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify