Dossier de premsa

S'inicia l'adequació de l'Estanc de la Punta a Roses

24 de novembre de 2013 | El Punt

Les obres tenen un cost de 36.819 euros. L'edifici està acabat des del 2011, però encara s'ha d'estrenar

Els treballs d'adequació de la planta baixa de l'edifici municipal de l'Estanc de la Punta Ca l'Anita, situat a la plaça Sant Pere de Roses, ja estan en marxa. Les obres, amb un cost de 36.819 euros i una durada aproximada de dos mesos, permetran –segons informa l'Ajuntament– dotar el centre de la població “d'un espai expositiu obert a la ciutadania”.

Les obres, en un edifici nou acabat des del 2011 (vegeu peça), consisteixen a enderrocar la compartimentació existent a la planta baixa, ocupada fins ara per un vestíbul recepció, despatxos i un magatzem. D'aquesta manera, es vol aconseguir un espai diàfan i obert d'uns 125 m2, obertura que també es potenciarà amb la substitució del vidre fix ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/695924-sinicia-ladequacio-de-lestanc-de-la-punta-a-roses.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify