Dossier de premsa

Cava per fermentar sota el mar

26 de novembre de 2013 | El Punt

L'Hotel Cala Jóncols, de Roses, i el Celler Oliveda han decidit submergir al mar ampolles de cava “perquè fermenti sota l'aigua”. No és la primera vegada que Cala Jóncols intenta submergir cava al mar, “però al principi ens explotaven les ampolles perquè no havíem trobat ni la profunditat idònia ni els taps adequats”, expliquen. Cala Jóncols ja havia submergit vi al mar amb Espelt.

I.B.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/696620-cava-per-fermentar-sota-el-mar.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify