Joan Jorquera enlaira el seu tercer títol d´Espanya consecutiu

(Diari de Girona. ).

OROPESA DE MAR | DDG

Per tercer cop seguit, el taekwondista de Roses, Joan Jorquera, va ocupar el graó més alt del Campionat d'Espanya per arrodonir un final de temporada espectacular. El rosinc abans d'imposar-se a Oropesa de Mar ja havia dominat l'Open Internacional Baza Sport i l'Open Internacional de Benicàssim; i en la prova castellonenca va arribar als 128 combats guanyats quan tot just suma 13 anys.
Jorquera encarava el campionat estatal com a cap de sèrie i el sorteig el va enfrontar amb el campió andalús en el primer combat, Julian García Fuentes; tot i començar a remolc, Jorquera va remuntar per endur-se el triomf per 11-8. A continuació el taekwondista del gimnàs Tkd Joan's va ...