Dossier de premsa
La revolució de l'altre Adrià
07 de gener de 2014 | El PuntÉs el germà de Ferran Adrià, però fa molt que té nom propi. Albert Adrià era el geni de les postres a El Bulli i ara és el cap visible de cinc locals barcelonins. Acaba d'obtenir una estrella Michelin per al Tickets i una altra per al 41 graus
Albert Adrià té quatre bates de cuiner diferents, cadascuna amb el nom d'un dels seus quatre establiments actuals, i se les canvia cada cop que va d'un lloc a l'altre mentre dura el servei, cosa que passa contínuament. Un no parar. Per sort (i per estratègia), tots els locals són a pocs metres de distància, en una zona del Paral·lel que ha convertit en una petita illa gurmet, amb el Tickets, el 41 graus, el Pakta i la Bodega 1900. I més que ho serà, perquè, al març, obrirà el Yauarcan i, després, durà el 41 graus a un local més gran.
El germà de Ferran Adrià ja fa temps que va deixar de ser el pastisser d'El Bulli, el més creatiu del món. Ara està centrat a dirigir un conjunt de restaurants...
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/706992-la-revolucio-de-laltre-adria.html?cca=1&piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui