Guies de lectura
Image

“Qui veu la part intel·lectual del vi s'hi enganxa”

(El Punt. ).
Dossier de premsa

Resum:

David Molina ha treballat com a sommelier amb Carme Ruscalleda, Quim Vila i Jean Luc Figueras, així com als càterings privats d'El Bulli i al celler Mas Perinet. Sempre ha compaginat la feina amb la formació, el que el va dur al Regne Unit a graduar-se al prestigiós institut WSET. El proper repte és assolir el “Master of Wine”, un repte que ara combina amb la direcció de l'Outlook Wine, escola acreditada pel WSET.

Què té l'Outlook Wine per haver estat escollida una de les onze millors escoles del món?Senzillament hem reunit els requisits de criteri de seleccions obtenint uns resultats superlatius, per sobre de la mitjana de 500 escoles repartides per tot el món, fent servir les metodologies...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/719670-qui-veu-la-part-intelmlectual-del-vi-shi-enganxa.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui