Dossier de premsa

Un olotí, primer mariscador artesanal d'ortigues de mar

29 d'abril de 2014 | El Punt

Marc Takahashi obté la primera llicència d'aquest àmbit a tot Catalunya. Recol·lecta cada dia davant les costes gironines aquest producte, que després se subhasta a la llotja de Llançà i Roses

Un olotí de 31 anys s'ha convertit en el primer mariscador artesanal d'ortigues de mar de la Costa Brava a Catalunya. Marc Takahashi Casals, de pare japonès i mare catalana, va deixar fa uns mesos la feina de comercial per llançar-se al mar a la recerca d'aquest producte, considerat una exquisidesa marina, per recol·lectar-lo i després subhastar-lo a les llotges de Llançà i Roses.

Les ortigues de mar de la Costa Brava, també anomenades Anemonia viridis, Anemonia sulcata, fideus de mar, carruers i ortiguillas, són una anemone típicament mediterrània que viu fixada a les roques submarines. Com recorda Takahashi, és un producte provinent dels grecs que formava part de la dieta mediterrània fa ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/736611-un-oloti-primer-mariscador-artesanal-dortigues-de-mar.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify