Dossier de premsa

La pell fina

25 de setembre de 2014 | Diari de Girona

Veient algunes de les reaccions contràries a El Bulli Foundation, ja es veu que hi ha gent que té la pell molt fina

JORDI MARTÍNEZ

Si El Bulli encara avui estigués obert probablement ningú discutiria el projecte d'El Bulli Foundation, però la memòria ja té aquestes coses. Fa quatre dies que tothom venerava el fet de poder tenir a les comarques gironines el millor restaurant del món i l'impulsor d'una cuina que ha revolucionat la gastronomia, a casa nostra i a la resta del planeta i, si aleshores, s'hagués dut a terme el nou projecte de Ferran Adrià, les critiques haurien estat amb la boca petita. En canvi, ara que l'experiència d'El Bulli sembla quelcom del passat, és més fàcil qüestio...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2014/09/25/pell-fina/689178.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify