Dossier de premsa

Les primeres ampolles de cava de criança submarina estan madurant a Roses

14 d'octubre de 2014 | Diari de Girona

Els exemplars d'estaran ara un any sota l'aigua i s'aprofitaràel moviment de les onades per afavorir-ne l'envelliment

ROSES | ACN/DDG

Sota les aigües del Cap de Creus ja hi ha 189 ampolles gran reserva de cava madurant. Es tracta de la primera criança de cava submarí que es fa a la Costa Brava. El exemplars s'estaran un any a 17 metres de profunditat i s'aprofitaran les onades i el corrent per afavorir-ne l'envelliment. Els impulsors d'aquesta iniciativa, l'Hotel Cala Jóncols -que ja va submergir vi sota el mar- i el celler Oliveda de Capmany, han decidit fer un pas més després de provar-ho amb una vintena d'ampolles i veure que el cava que surt "és més sedós i amb un fons subtil de salinitat".
La criança del cava submarí arrenca cinc anys després que s'aprofitessin les aigües del Cap de Creus per enfon...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/alt-emporda/2014/10/14/primeres-ampolles-cava-crianca-submarina/692074.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify