Dossier de premsa

Desconstruint El Bulli

05 d'abril de 2015 | El Punt

L'enderroc dels edificis del que va ser el millor restaurant del món segueixen a bon ritme. Al costat del restaurant, la masia de la fundadora d'El Bulli serà una residència

Operaris desconstruint les parets i dependències del que va ser el millor restaurant del món i camions que s'emporten camions de runa. Aquesta és la principal activitat que es pot veure des de l'inici del passat mes de març a la cala Montjoi de Roses. Tot el perímetre d'El Bulli queda tancat per evitar l'accés excessiu de curiosos, però, darrere les tanques, les obres de demolició ja estan ben avançades. Ferran Adrià està aplicant a les parets i volums del seu antic restaurant el que aplicava a la cuina: desconstruir els clàssics per reinventar-los i fer-ne sorgir nous referents.

Per ara, però, no es tracta, encara, de construir res. Lluís Biosca, membre de l'equip de Ferran Adrià, va expli...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/838954-desconstruint-el-bulli.html?cca=1&piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify