Dossier de premsa

Mor Juli Soler, ànima amb Ferran Adrià del que fou millor restaurant del món

06 de juliol de 2015 | Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà

Nascut a Terrassa el 1949, patia des de feia temps una malaltia neurodegenerativa

EMPORDA.INFO

Juli Soler, considerat una peça clau perquè el Bulli arribés a ser el millor restaurant del món, ha mort aquest dilluns a la matinada a l'edat de 66 anys, a causa d'una malaltia neurodegenerativa que l'afectava des de feia temps. L'any 1981 es va fer càrrec de la direcció d'elBulli i al 1984 va fitxar un joveníssim Ferran Adrià per conduir la cuina del restaurant de la cala Montjoi de Roses. Els dos es van convertir en socis i van fer d'elBulli un dels restaurants més influents de tota la gastronomia mundial.

L'última aparició pública de Juli Soler s'ha produït fa tan sols uns dies, el 15 de juny, a Roses, on va ser guardonat amb un dels premis Arjau, que aquest any ha pro...

Font de l'article:
http://www.emporda.info/comarca/2015/07/06/mor-juli-soler-anima-ferran/278229.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify