Dossier de premsa

Mor Juli Soler, impulsor d´El Bulli i transformador de la cuina amb Adrià

08 de juliol de 2015 | Diari de Girona

Una malaltia neurodegenerativa provoca als 66 anys la defunció del director, al llarg de tres dècades, del millor restaurant del món

GIRONA | PAU ESPARCH

Qui va posar l'ull en Ferran Adrià i va fitxar-lo per a El Bulli, va ser Juli Soler Lobo. Des del 1981 i fins al 2011, Soler va transformar -amb el xef- aquest restaurant en el millor del món i els últims temps va impulsar El Bulli Foundation. Fa tres anys, va haver de deixar la direcció executiva del projecte que es vol aixecar a la cala Montjoi de Roses per una afectació neurodegenerativa. Aquesta malaltia va causar-li ahir la mort, als 66 anys d'edat.

Soler, ideòleg d'El Bulli, va passar part de la seva vida entre plats i fogons. Nascut a Terrassa el 1949, el seu pare -que feia de cap de sala en un balneari- va ensenyar a Soler les primeres nocions de restauraci...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/alt-emporda/2015/07/07/mor-juli-soler-impulsor-del/733282.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify