Joan Jorquera s´imposa al Campionat d´Espanya júnior

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

ALACANT | DDG

El taekwondista de Roses Joan Jorquera va apuntar-se dissabte passat una nova gesta proclamant-se campió d'Espanya júnior a Alacant. El representant de la selecció catalana, en la seva primera temporada a la categoria, ha brillat i ja té assegurada la seva presència als Europeus de Riga (Letònia) els propers 23-24 i 25 d'octubre.
Jorquera, ambaixador del Patronat de Turisme Girona Costa Brava, es va desfer en el primer combat de Javier Pastor (15-8). En semifinals l'esperava el campió gallec, Alberto Bautista Dios, rival al que va fulminar per 15-2. La gran final estaba servida contra Jason Clark (Selecció CAR), que ho havia guanyat tot fins aleshores. Jorquera el va superar...