Guies de lectura
Image

Encarna Travé, una cuinera amb el carisma com a condiment

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).
Dossier de premsa

Resum:

MAIRENA RIVAS

Encarna Travé Gómez (Purullena, Granada, 1950), l'Encarni, per a aquells que la coneixen, ha endreçat el davantal després de 30 anys fent menús a la cuina de l'Escola Jaume Vicens Vives. Els actes d'homenatge i els reconeixements que està rebent fan que, a hores d'ara, encara no hagi pogut assumir del tot que ja està jubilada.

Encarni es va quedar vídua, amb dues nenes petites, quan només tenia 28 anys. Ella creu que, molt probablement, ha estat aquesta circums tància la que ha marcat el seu esperit de dona incansable i treballadora. La seva feina, aquestes últimes tres dècades, ha estat al servei de nens i nenes, preparant els menús a la cuina de l'Escola Jaume Vicens Vi...

Font de l'article:
http://www.emporda.info/fets-gent/2016/01/22/encarna-trave-cuinera-carisma-condiment/300163.html?utm_source=rss