Dossier de premsa

Encarna Travé, una cuinera amb el carisma com a condiment

23 de gener de 2016 | Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà

L'Encarni ha endreçat el davantal després de trenta anys preparant els menús a l'Escola Vicens Vives de Roses

MAIRENA RIVAS

Encarna Travé Gómez (Purullena, Granada, 1950), l'Encarni, per a aquells que la coneixen, ha endreçat el davantal després de 30 anys fent menús a la cuina de l'Escola Jaume Vicens Vives. Els actes d'homenatge i els reconeixements que està rebent fan que, a hores d'ara, encara no hagi pogut assumir del tot que ja està jubilada.

Encarni es va quedar vídua, amb dues nenes petites, quan només tenia 28 anys. Ella creu que, molt probablement, ha estat aquesta circums tància la que ha marcat el seu esperit de dona incansable i treballadora. La seva feina, aquestes últimes tres dècades, ha estat al servei de nens i nenes, preparant els menús a la cuina de l'Escola Jaume Vicens Vi...

Font de l'article:
http://www.emporda.info/fets-gent/2016/01/22/encarna-trave-cuinera-carisma-condiment/300163.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify