Dossier de premsa

Pere Castells presenta «La cuina del futur»

16 de març de 2016 | Diari de Girona

La Llibreria 22 de Girona va acollir ahir al vespre la presentació del llibre La cuina del futur, obra de l'excol·laborador d'El Bulli, Pere Castells, qui actualment també és impulsor del departament científic de la Fundació Alicia. L'acte va comptar amb les intervencions del xef Joan?Roca, coautor amb Ferran Adrià de l'epíleg, i de l'editor (Tibidabo edicions) Antoni Comas.

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2016/03/16/pere-castells-presenta-cuina-del/772830.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify