Marca de l´Ham i Roses mantenen les distàncies a Tercera Catalana

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).

LLUIS RIBERA

El duel de la jornada entre el Marca de l’Ham i el Roses (2-2) va deixar les coses com estaven en la lluita per a la segona plaça mentre que el Palafrugell va escapar-se a cinc punts en el lideratge després d’un penal dubtós que va transformar al minut 85 al camp del Cabanes (0-1). A Figueres, en un partit clarament marcat per la tramuntana i amb prop de 300 espectadors, els rosincs van aprofitar el factor vent per marxar al descans amb 0-2 amb un doblet de l’exjonquerenc Xavi Fages amb el cap i amb un xut llunyà.

A la represa, els nois de Gabri Maragall van tenir la sentència, però Carles Giménez va fallar un penal i el Marca de l’Ham va ressorgir. L’expulsió de Joan Badu...