Dossier de premsa

El cuiner empordanès Àlvar Ayuso és un dels deu finalistes del S. Pellegrino

05 de maig de 2016 | Diari de Girona

El jove xef de Roses presentarà el seu plat el pròxim 23 de maig, davant un jurat format per Joan Roca, Andoni Luis Aduriz i Leonel Pereira

GIRONA | DDG

El cuiner de Roses Àlvar Ayuso, de 26 anys, xef i propietari del restaurant Alvart a Barcelona, s'ha alçat amb una de les deu places que el portaran a competir el proper 23 de maig a la semifinal del S. Pellegrino Young Chef 2016, el concurs global que busca el millor xef jove del món. Ayuso és un dels deu joves cuiners que competiran per representar Espanya-Portugal en el certamen. Només un d'ells es classificarà per representar la regió ibèrica a la final mundial del concurs, que se celebrarà a l'octubre a Milà.

Segons un comunicat de premsa, davant un prestigiós jurat format pels xefs espanyols Andoni Luis Aduriz i Joan Roca i el portuguès Leonel Pereira, Ayuso cuinarà ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2016/05/05/cuiner-empordanes-alvar-ayuso-dels/781439.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify