Dossier de premsa

El millor restaurant, un deixeble d'Adrià

15 de juny de 2016 | Diari de Girona

Per primera vegada un restaurant italià arriba al número u mundial. El seu xef, Massimo Bottura, deixeble del xef d'El Bulli, va explicar el llarg viatge que ha viscut fins arribar al principi de l'escalafó. Va estar a punt de tancar el negoci.

GIRONA | DDG / AGÈNCIES

L'italià Osteria Francescana, del xef Massimo Bottura, ha sigut el primer restaurant italià a convertir-se en el millor del món després de desbancar El Celler de Ca Roca en la gala dels 50 best Restaurant.

L'Osteria Francescana va ser el número dos en l'edició 2015 i feia vuit anys que estava entre els cinc primers.

El seu xef, criticat en el passat per la crítica per saltar-se algunes barreres de la cuina tradicional de la "mamma" italiana, va explicar a la premsa el llarg viatge viscut fins aquest premi en el qual fins i tot va pensar a tancar el seu restaurant.

El títol per al restaurant de Mòdena (Itàlia) va fer que els germans Roca no poguessin renova...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/girona/2016/06/15/millor-restaurant-deixeble-dadria/788645.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify