Guies de lectura
Image

El millor restaurant, un deixeble d'Adrià

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

GIRONA | DDG / AGÈNCIES

L'italià Osteria Francescana, del xef Massimo Bottura, ha sigut el primer restaurant italià a convertir-se en el millor del món després de desbancar El Celler de Ca Roca en la gala dels 50 best Restaurant.

L'Osteria Francescana va ser el número dos en l'edició 2015 i feia vuit anys que estava entre els cinc primers.

El seu xef, criticat en el passat per la crítica per saltar-se algunes barreres de la cuina tradicional de la "mamma" italiana, va explicar a la premsa el llarg viatge viscut fins aquest premi en el qual fins i tot va pensar a tancar el seu restaurant.

El títol per al restaurant de Mòdena (Itàlia) va fer que els germans Roca no poguessin renova...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/girona/2016/06/15/millor-restaurant-deixeble-dadria/788645.html?utm_source=rss