Dossier de premsa

Dos restaurants de Roses reben el premi Arjau

19 de juny de 2016 | El Punt

L'Estació Nàutica distingeix els creadors de La Sirena i Cal Campaner

Alfons Magester, fundador del restaurant Cal Campaner, i Clara Cortada, impulsora del restaurant La Sirena, van ser guardonats, ahir, amb els premis Arjau, que ha atorgat per segon any l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus en el marc de la Festa del Mar de Roses. Tots dos són restaurants emblemàtics i de referència del municipi.

El premi Arjau és un reconeixement que els empresaris de Roses concedeixen a persones vinculades al municipi que han tingut una trajectòria modèlica i que, amb la seva dedicació i entrega, han ajudat a posicionar Roses com a població turística capdavantera. El lliurament dels guardons el va fer el president de l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, Miquel Gotanegra, e...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/978412-dos-restaurants-de-roses-reben-el-premi-arjau.html?cca=1&piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify