Jorquera, or a l'Estatal júnior i bitllet per al Mundial de Canadà

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).

EMPORDA.INFO

El municipi de Cantalejo (Segòvia) va acollir, el dissabte passat, el Campionat d'Espanya de taekwondo en categoria júnior. Dels quatre representants altempordanesos que eren presents amb la selecció catalana, la meitat van pujar al podi. Per una part, a destacar la medalla d'or del rosinc Joan Jorquera a la categoria de pes gall (-51 kg). El competidor del TKD Joan's de Roses, de 16 anys, es va desfer del madrileny Mario Canales (8-5) en una final d'infart. Abans, Jorquera havia deixat enrere a altres rivals del País Basc (16-3), de Navarra (12-0) i de Madrid (17-4).

Aquesta medalla d'or -la seva setena en un Estatal- permetrà al jove valor de Roses anar en el Campion...