L'Escala es deixa el lideratge abans de jugar-se'l contra el Bosc de Tosca

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).

L'Escala va deixar escapar, encara que fos de manera provisional, el lideratge de Segona Catalana per un gol rebut del Palafolls en el minut 85. El conjunt d'Albert Gasca, segon, es va avançar a la represa amb una rematada de Ricard Ferrer, que seria expulsat poc després. Aquest fet el va aprofitar l'equip maresmenc per situar la igualada a cinc minuts del final, si bé va acabar el partit amb nou jugadors.

Aquest gol del Palafolls, era el primer que rebia Joan Mill després de 259 minuts imbatut. L'exjugador de l'Albons ocupa la porteria per les molèsties físiques d'Ureña.

D'altra banda, tal com es preveia, el partit de Cassà s'ha donat per acabat amb 0-1 a favor de l'Escala. El duel ...