El Base Roses rescata un punt insuficient en el camp del cuer Campdevànol en ple Carnaval

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).

La jornada de descans del cap de setmana passat va ser aprofitada per un grapat d'equips per disputar els duels que s'havien ajornat les últimes setmanes per la pluja i la neu. A Segona Catalana, el Base Roses, encara en zona de descens a Tercera Catalana, va obtenir un punt insuficient del camp del cuer Campdevànol (1-1). El botí dels rosincs, que van jugar dissabte, l'endemà de la nit gran de Carnaval, podia haver estat pitjor perquè el gol de l'empat d'Èric Jacobs va arribar en el minut 80. Davant les baixes, Jordi Ricart va donar minuts al juvenil Nasim Al Hamidi, ex de l'Esplais, i al porter Dani Lobato, que va actuar de jugador de camp per la lesió de Blanco.