L'Escala guanya en el Nou Miramar en el debut de Blanco

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).

L'Escala, quart classificat, es va retrobar amb la victòria davant el Can Gibert gràcies a un solitari gol amb el cap de Salam a centrada d'Adrià Serra al final de la primera part. El porter dels gironins, el rosinc Tibu, no va poder fer res per evitar l'1-0 i el seu homòleg a l'altre costat, Joan Ureña, va acabar deixant els tres punts en el Nou Miramar, en aturar un penal a Pajares en el minut 72.

Cal destacar que a la segona part el tècnic escalenc, Albert Gasca, va donar els primers minuts al migcampista David Blanco, fitxat la setmana passada del Torroella de Montgrí, de Tercera Catalana, i que amplia el grup després de les retirades de Jordi Alforcea i Lluís Ferrer. El proper part...