Roura i Colom s'imposen a la Badia de Roses d'entre 350 participants

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).

La segona edició de la Cursa Badia de Roses, celebrada diumenge passat a la vila, va comptar amb prop de 350 participants en les modalitats de 5 i 10 km. Organitzada pel Club Atletisme Roses i l'Ajuntament, va superar el registre de corredors en l'estrena i a la prova de 10 km el vencedor va ser Enric Roura. El corredor de Santa Llogaia d'Àlguema, que competeix amb l'AA Palamós i que venia de guanyar la Mitja Marató de Banyoles feia set dies, va completar el recorregut amb 32 minuts i 41 segons, i va quedar per davant el garriguenc David Garcia i Mathieu Feutrier.

En noies, el podi va estar format per Nathalie Colom, Florence Feutrier i la gironina Judit Pujol. Pel que fa a la distància...