Guies de lectura
Image

«Avui la gent és famosa per no fer res; almenys, el cuiner cuina»

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

Nascut a l'Hospitalet de Llobregat, Ferran Adrià confessa en aquesta entrevista que en aquest moment no li interessa gaire la restauració. «Després d'El Bulli, no tinc necessitat», apunta el reconegut xef. Actualment és ambaixador corporatiu de Telefónica i tira endavant el nou projecte d'El Bulli a Roses.

«En aquest moment no m'interessa gaire la restauració, després d'El Bulli no tinc necessitat», reconeix Ferran Adrià (Hospitalet, Barcelona, 1962), un dels xefs més reconeguts del planeta. Fins al 2011 va ser copropietari del restaurant amb més prestigi adquirit en les últimes tres dècades. Ara és ambaixador corporatiu de la multinacional Telefónica i parla d'innovació. En realitat el...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2017/06/09/avui-gent-famosa-no-res/850762.html?utm_source=rss