Dossier de premsa

«Avui la gent és famosa per no fer res; almenys, el cuiner cuina»

09 de juny de 2017 | Diari de Girona

Nascut a l'Hospitalet de Llobregat, Ferran Adrià confessa en aquesta entrevista que en aquest moment no li interessa gaire la restauració. «Després d'El Bulli, no tinc necessitat», apunta el reconegut xef. Actualment és ambaixador corporatiu de Telefónica i tira endavant el nou projecte d'El Bulli a Roses.

«En aquest moment no m'interessa gaire la restauració, després d'El Bulli no tinc necessitat», reconeix Ferran Adrià (Hospitalet, Barcelona, 1962), un dels xefs més reconeguts del planeta. Fins al 2011 va ser copropietari del restaurant amb més prestigi adquirit en les últimes tres dècades. Ara és ambaixador corporatiu de la multinacional Telefónica i parla d'innovació. En realitat el...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2017/06/09/avui-gent-famosa-no-res/850762.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify