Dossier de premsa

Treballs de millora al cementiri de Roses

10 de juliol de 2017 | Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà

Les obres han permès la creació d´un espai d´espera i sopluig sota cobert i en la remodelació dels wc

L´Ajuntament de Roses ha dut a terme l´adequació de l´espai de serveis existent a l´entrada del cementiri municipal de la població, la qual ha consistit en la creació d´un espai d´espera i sopluig sota cobert i en la remodelació dels wc, ara adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Les obres ja estan finalitzades.

La remodelació s´ha fet mantenint el volum existent, una petita construcció amb coberta de teules d´uns 30 m2, i ha consistit en la redistribució dels espais i també en l´obertura dels laterals i la finestra tapiada per obrir vistes al carrer. Per harmonitzar l´espai amb la resta d´enjardinament i característiques del cementiri, s´ha emblanquinat tot l´espai i s´han adeq...

Font de l'article:
http://www.emporda.info/comarca/2017/07/10/treballs-millora-al-cementiri-roses/361191.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify