Dossier de premsa

Setze restaurants ofereixen menús basats en el Suquet de Peix, del 14 al 29 d'octubre

11 d'octubre de 2017 | Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà

La campanya té el doble objectiu de reconèixer la qualitat gastronòmica dels restaurants locals i de posicionar un plat típic de Roses

L'Àrea de Turisme Roses aposta per posar en valor la gastronomia local promocionant, un any més, el tradicional Suquet de Peix. La campanya té el doble objectiu de reconèixer la qualitat gastronòmica dels establiments de restauració local de la població i, alhora,posicionar el plat típic per excel·lència de Roses, donant a conèixer les seves diferents varietats i innovacions, fruit de l'experiència i de la creativitat dels restauradors.

Aquest dimecres, 11 d'octubre, ha tingut lloc a La Ciutadella el tret de sortida a les novesaccions de promoció de la campanya 2017, amb un acte on diferents restauradors adherits a la campanya (restaurants Rocfort, Rom, Ca la Valeria, Pika Pika Beach i ...

Font de l'article:
http://www.emporda.info/comarca/2017/10/11/setze-restaurants-ofereixen-menus-basats/370009.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify