Dossier de premsa

La Confraria de Pescadors de Roses aixeca les primeres gàbies amb el vi subaquàtic

21 d'octubre de 2017 | Diari de Girona

Amb una grua se'n van enlairar tres caixes amb vins de l'Empordà, Rioja, albariños, de la Serra de Prades i el Priorat. Els pescadors, juntament amb l'hotel Cala Jóncols, van iniciar ahir un estudi per analitzar l'evolució dels vins submergits

L'hotel Cala Jóncols de Roses impulsa amb la col·laboració dels Pescadors de Roses un estudi sobre l'evolució del vi subaquàtic per aconseguir-ne la màxima qualitat. L'any 2009 va submergir al fons marí de cala Jóncols, al Parc Natural de Cap de Creus, ampolles de vi. Fa dos anys va posar en marxa una vinya biodinàmica i ecològica amb la intenció de poder submergir el seu propi vi ( fins ara ho ha fet amb ampolles d'altres cellers). Ara, la Confraria de Pescadors s'ha implicat en el projecte amb la immersió en les seves instal·lacions de les gàbies amb les ampolles de vi.

Els implicats van celebrar ahir una jornada amb l'enlairament de les primeres gàbies al port de Roses i posteriormen...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/alt-emporda/2017/10/21/confraria-pescadors-roses-aixeca-primeres/874362.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify