Dossier de premsa

Hotel Cala Jóncols i Confraria de Pescadors de Roses estudiaran com millorar la qualitat del vi subaquàtic

20 d'octubre de 2017 | Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà

Enòlegs, sommeliers i alumnes de l'Escola d'Hostaleria de Girona s'encarregaran d'analitzar-los i buscar tècniques per perfeccionar-los

L'hotel Cala Jóncols i la Confraria de Pescadors de Roses impulsa un estudi per millorar la qualitat del vi subaquàtic, un projecte que van començar a implantar l'any 2009 amb la immersió de les primeres ampolles.L'Escola d'Hostaleria de Girona serà l'encarregada d'analitzar l'evolució d'aquests vins i veure de quina manera es poden perfeccionar. Com a punt de partida de la investigació, aquest divendres una trentena d'enòlegs, sommeliers i alumnes del centre han participat en un tast comparatiu amb vins de nou mesos de criança submarina i els que han estat fins a 18 mesos enfonsats al mar. Un dels propietaris de l'hotel, Juanma Gómez, assegura que es tracta d'una iniciativa pionera i el d...

Font de l'article:
http://www.emporda.info/comarca/2017/10/20/hotel-cala-joncols-confraria-pescadors/371126.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify