L'Escala posa pressió al líder

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).

L'Escala continua imbatut i en tercer lloc, ara a només a dos punts del líder, després de golejar el Palafolls (4-1) i aprofitar l'ensopegada del Girona C a Tossa (1-1). Davant els maresmencs, els de Ricard Ferrer van firmar una primera part impecable, liderada per un Pol Compte que va anotar un trio de gols en nou minuts. L'ex del Figueres, Peralada i la Jonquera ja acumula set dianes i es col·loca com a pitxitxi. Abans, Xavi Mora havia inaugurat el marcador. Una altra de les notes positives per a l'Escala és que Sergi Ramírez i Adrià Serra ja han deixat enrere les seves lesions. En canvi, qui ja no jugarà més amb els blaugranes, enguany, és el defensa Dorian Lagos, juvenil el curs passat...