Plata per a Ruiz i Jorquera i bronze per a Diarrá a l'Estatal

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).

Els tres representants altempordanesos que dissabte passat van participar en el Campionat d´Espanya de taekwondo en categoria sènior van marxar de Valladolid amb una medalla cadascun. Mentre Joel González s´està recuperant d´una lesió muscular –tot i que possiblement tampoc hi hauria pres part–, els joves Ramon Ruiz (Tae Sport) i Joan Jorquera (TKD Joan´s) van acabar en segona posició i Alassana Diarrá (Jan-su) en tercera.

Ruiz, vilafantenc de 19 anys, es va penjar la medalla de plata en pes superlleuger (-80 kg) i només es va veure superat pel valencià Raúl Martínez –número 23 del rànquing olímpic– a una final on hi va participar deu minuts després d´acabar de guanyar les semifinals. R...