Guies de lectura
Image

“Catalunya competeix pel que fa a gastronomia amb el món”

(El Punt. ).
El Punt Avui. Girona 10-12-2018, Pàgina 44 pEl Punt Avui. Nacional 10-12-2018, Pàgina 32
Dossier de premsa

Resum:

Com va arribar a El Bulli?Després de dos anys viatjant per diversos països llatinoamericans, als 22 anys vaig tornar a Buenos Aires, i vaig començar a treballar en un petit bistrot amb el xef Martín Baquero. I un dia va haver-hi la possibilitat de vindre a El Bulli, i ho vaig fer... Tan sols tenia 23 anys.Va entrar a El Bulli i venia d’altres cuines... Va trobar un món distint?Quan vaig arribar a El Bulli per fer pràctiques, tot el que havia après no tenia res a veure amb aquella cuina, que jo ni imaginava que existís, la cuina molecular. Venia de fer cuina clàssica, d’alt nivell, però ni tan sols una mil·lèsima de creativa com la que es feia a El Bulli. Allò va ser tot un aprenentatge.I qua...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1517422-catalunya-competeix-pel-que-fa-a-gastronomia-amb-el-mon.html