Dossier de premsa

Decoccions i bulliments

06 de febrer de 2011 | El Punt

Ferran Adrià ha anunciat que el 2014 inaugurarà la transformació d'El Bulli en un taller d'investigació que es dirà El Bulli Foundation i sobre el qual la setmana passada en Monzó, en un altre article extraordinari, ja va dir que “‘it will be ‘la rehòstia', really”. Adrià ha explicat que a la fundació s'hi farà recerca, creació i visites guiades. Però sorgeixen dues preguntes clau: per què Adrià anuncia la fundació tres anys abans de la seva inauguració? I, sobretot, s'hi podrà menjar?

Tradicionalment, un productor feia el producte, llavors l'anunciava i finalment el venia. Ja se sap que actualment aquesta lògica s'ha invertit: primer el producte s'anuncia i, si es ven, llavors es produeix....

Font de l'article:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/364555-decoccions-i-bulliments.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesOpini%C3%B3&utm_source=rss&utm_medium=mesOpini%C3%B3&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify