Dossier de premsa

SAFAREIG

12 de febrer de 2011 | El Punt

El Bulli és tancat des d'ahir per quatre dies, ja que la majoria del personal és a Madrid de casori. Eduard Xatruch, el cap de cuina, es casa amb Isabel Conde, periodista de l'agència EFE a les comarques gironines i del grup GSR, empresa dedicada a l'organització d'esdeveniments gastronòmics. El dijous 10 de febrer es va fer el servei del migdia i no tornarà a obrir fins a la nit de dimarts. Tancar quatre dies és l'habitual després de deu seguits de feina. Xatruch i Conde es casen a la Catedral Castrense i fan el tiberi al Casino de Madrid.

Font de l'article:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/369103-safareig.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify