Dossier de premsa

Ferran Adrià s´acomiada dels congressos de cuina per dedicar-se a El Bulli

22 de febrer de 2011 | Diari de Girona

El xef, que va homenatjar Santi Santamaria, anuncia que obrirà el restaurant cada tres mesos per oferir "diàlegs sobre la creativitat"

JESÚS BADENES GIRONA

És el moment de desintoxicar-se de Ferran Adrià i de tot el que ha aportat El Bulli a la cuina mundial. Ferran Adrià es va acomiadar ahir dels congressos gastronòmics deixant la seva particular petjada. El cuiner més famós del món va convidar els estudiosos i experts de l'alta gastronomia a discernir "amb objectivitat, aprofundint en l'estudi i a respectar que en realitat no sabem res" sobre la cuina. El xef deixa com a llegat més de 20 anys d'aportacions en fòrums que han transformat la cuina "més que en tota la seva història". Adrià també va tenir temps per lamentar "el debat de nens petits entre la tradició i la innovació" i va convidar a desterrar-lo.
F...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/tema-dia/2011/02/22/ferran-adria-sacomiada-dels-congressos-cuina-dedicarse-bulli/467195.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify