Dossier de premsa

´Le Monde´ relata ´l´últim sopar´ d´El Bulli de Roses

10 de maig de 2011 | Diari de Girona

El diari francès dedica la seva primera pàgina a parlar d'un "fenomen social i cultural" que, al món de la cuina, "ningú entén" que tanqui

PARÍS | ACN/DDG


Le Monde dedica un article per relatar el "menú final" d'El Bulli abans que tanqui les portes el proper juliol. L'article, que apareix en la primera pàgina interior del diari, aprofundeix en els motius de Ferran Adrià per tancar el seu restaurant a la cala Montjoi i explica el projecte del centre de creació i recerca de la cuina. "Podria continuar -amb el restaurant-, però ja estic al cim, ja he rebut tots els premis, sóc a totes les guies, què més es pot esperar? Podria perdre la meva creativitat -si continuo-", explica Adrià. El xef creu que els rumors sobre els motius del tancament s'han creat perquè El Bulli "no és només un restaurant, sinó un fenomen social ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2011/05/10/monde-relata-lultim-sopar-bulli-roses/485803.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify